Supermat nettbutikk

 

Supermat nettbutikk – her finner du oversikten. Gå direkte til butikkene via snarveier under eller les mer om de ulike alternativene lengre ned på siden:

Og du kan spare mye på å kjøpe supermat på nett. Pristester viser at det faktisk er adskillig billigere å kjøpe supermat på nett sammenlignet med å kjøpe supermat i vanlig helsekostbutikk.

Supermat er matvarer med høy konsentrasjon av næringsstoffer. Det kan være snakk om tørkede frukter eller bær, frø, spirer eller rå sjokolade. Det selges også en rekke helsekostpreparater. Her er noen av de mest populære supermat nettbutikkene:

Norske supermat nettbutikker: 

Alts hop er en av de største norske nettbutikkene som selger supermat. Altshop supermat nettbutikk selger også en rekke andre artikler innenfor sunn helse og livsstil som for eksempel kjøkkenutstyr, røkelse, produkter innen strålingsbeskyttelse og treningspreparater. Besøk butikken her

Andre norske nettbutikker som selger supermat er soma.no, kinsarvik.no (både nettbutikk og offline butikker) og super-nature.no. 

Utenlandske supermat nettbutikker: 

Ihe rb er en amerikansk ledende nettbutikk som selger helsekost og produktene shippes over hele verden. Prisene er lavere sammenlignet med mange norske helsekostbutikker, men merk at toll og moms kan komme i tillegg om man handler over en viss beløpsgrense. Se mer om dette under.

Norsk vs utenlandske butikker som selger supermat

Merk at mattilsynet fører tilsyn med salg av kosttilskudd og helsekostpreparater fra norske helsekostbutikker og aktører, mens produkter som selges fra utenlandske nettsteder ikke kan kontrolleres av Mattilsynet.

Kjøper du produkter fra utenlandske nettbutikker må du også betale toll om verdien av varene du kjøper overskrider en viss grense.

Norske nettbutikker vil som regel også kunne levere varene kjappere sammenlignet med de utenlandske supermat nettbutikkene. 

 
 

 

 

 
 

supermat nettbutikk

© 2015 Alle rettigheter reservert.

Lag din egen hjemmeside gratisWebnode